sâmbătă, 18 aprilie 2009

Ce mai invatam din Romania si Bucurestiul de azi

- tramvaiul 41 e mereu plin ochi, chiar daca vine odata la 2-3 minute.
- avem trafic de metropola si conditii de sat
- pe magistrala Eroilor - Industriilor vor circula VESNIC primele metrouri din Romania. Desi se lauda ca avem metrouri moderne, puneti-le nene pe toate magistralele!
- tuturor bucurestenilor ne plac alegerile pentru ca sunt singurele momente in care orasul mai este reamenajat
- poti ajunge foarte repede rapper daca ai tupeu si prieteni care sunt deja rapperi sau poti ajunge cantareatza de muzica pop daca ai portofelul si vaginul incapator.
- toti producatorii cred ca vanzarile produselor lor vor creste semnificativ daca modifica putin eticheta/ambalajul.
- din cauza asta odata cu orice modificare a acestuia, creste si pretul produsului. lumea e neinteresata.
- in cativa ani, o eugenie va costa cat costa acum un kil de rosii
- de la cea mai mare companie pana la chioscul de la colt, de la cel mai tare si smecher director pana la cersetor, toti suntem in criza. Pentru ca punctul asta sa fie si mai interesant, intreaba-i de ce e criza si daca iti raspund mai mult de 15%, suntem o tara fericita.
- este intr-adevar, foarte simbolic ca de ziua in care Domnul a fost rastignit si apoi a inviat, noi sa ne dam in vant dupa iepurasii desenati cu coada pufoasa care probabil numai Domnul mai sus mentionat stie ce conexiune exista intre urecheati si Inviere.
- chiar si tu poti forma o coada semnificativa la casa de bilete CFR daca esti comunicativ, ai charisma iar tanti care vinde bilete este plictisita.
- un lucru care nu il invatam, dar care ne intrebam: de ce cresc toate preturile la orice, toate taxele, ratele, impozitele, dobanzile dar salariile raman neschimbate?
- Pasajul Basarab nu este de utilitate publica, asa zice Tariceanu. DE CE??
- sunt considerati mari eroi nationali oameni care se duc in Irak si Afghanistan. Acestia sunt extrem de antrenati sa lupte, dar habar nu au cum arata dispozitivele explozive si calca pe ele in prostie. Daca asa as fi erou national, probabil ar denumi tara dupa numele meu daca mor in lupta.
- decolteul Andreei Esca se adanceste pe zi ce trece
- avem mai nou, pungulite pentru a strange 'prostioarele' facute de animalele noastre. Dar mie nu prea imi arde sa ma duc pana pe Kiseleff ca sa iau una. De ce sa implementam chestia asta in zone unde NU stau oameni si nu acolo unde exista blocuri frate?
- concursurile interactive sunt mai mult active decat inter (adica uitati-va la fâtzele alea cum trancanesc in stanga si in dreapta SUNA acum! cred ca iau gatorade cu galeata inainte, dar nimeni nu suna.)
- Naomi ori va fi omorat(a) de anarhisti sau idioti, ori va ajunge sa cante in duet cu Tina Turner.
- Diaconescu este probabil cel mai destept dintre prostii din tara asta. Altfel nu reusea sa atraga simpatia intregii comunitati de prosti pe care o avem.
- toata industria muzicala se lauda cu un patriotism de invidiat, insa hai sa numaram atent cate melodii romanesti mai sunt lansate in limba romana.
- este intr-adevar, foarte util un parc la Universitate care sa fie definit prin NIMICUL care se afla in el
- este de o mare utilitate sa reparam strazile, bulevardele o data pe an dar prin aceleasi metode de cacat care necesita reparatii nu anuale, ci imediate.
- poti sa intri la ce facultate doreste rinichiul tau stang daca ai un plic frumos si burdusit cu hartiute dreptunghiulare
- exista o reteta: se numeste sistem sanitar. noi avem ingredientul principal: bolnavi. insa pentru a duce la bun sfarsit reteta, mai avem nevoi de cadre medicale, spitale decente si bunpraxis, nu malpraxis.
- cu siguranta vom castiga Eurovisionul cu o paparuda care spune cat de pregatita e ea sa petreaca cu pitipoancele noastre din Balcani.
- italienii si romanii vor fi prieteni la catarama. asta numai cand s-or uni granitele Italiei si Romaniei...
- poti ajunge foarte usor politician daca: ai somnul usor si poti sa dormi cand altii tin discursuri; ai citit o carte de economie si ai habar ce e aia; ai un costum de pinguin nemaipomenit si o servieta pe masura; te crezi fotogenic chiar daca nu esti.

Niciun comentariu: